Publications

Husatlasz

HÚSATLASZ

Kiadvány

Ez az atlasz mindazokat hivatott támogatni, akik a klímaigazságosságra és az élelmiszer-önrendelkezésre törekszenek, és akik meg akarják védeni a természetet. A kiadvány új adatokat és tényeket tár fel, és kapcsolatot teremt a különböző kulcsfontosságú kérdések között, így döntő módon járul hozzá ahhoz a munkához, amelyet sokan végeznek az ipari hústermelésből eredő problémák megvilágítása érdekében.

ROVARATLASZ

ROVARATLASZ

Kiadvány

Az ebben az atlaszban közölt alapvető tényekkel és adatokkal szeretnénk hozzájárulni a mezőgazdaság és a rovarok témájában kialakuló életteli párbeszédhez. Szándékunk, hogy megmutassuk, mekkora szükség van a mezőgazdaság és a rovarok túlélése érdekében ambiciózus szakpolitikai lépésekre, nemcsak az Európai Unió területén, hanem világszerte is.

image of Viktor Orbán walking confidently among photographers

The building of Hungarian political influence

International influence-building is a legitimate goal pursued by all nations to expand their room for manoeuvre and enforce their political, security and economic interests. However, Orbán’s influence-building efforts have several specific features that differ from the practice of democratic countries. This study by Political Capital analyses Orbán’s international alliance building efforts.

Democracy

In many countries around the world people are protesting against injustice, abuse of power, dire living conditions, and they are campaigning for higher standards. In the process new forms of citizens’ participation in political and administrative processes are evolving. We support all attempts to achieve greater democratisation and participation.

The City is for All

Agents of Change: Gábor Hajas and Tessza Udvarhelyi - Heinrich-Böll-Stiftung

video-thumbnail Watch on YouTube

Katalin Rodics

Agents of Change: Katalin Rodics - Heinrich-Böll-Stiftung

video-thumbnail Watch on YouTube