Events

Latest Articles

Articles by topic

Democracy

Ecology

Foreign Policy and Security

Husatlasz

HÚSATLASZ

Kiadvány

Ez az atlasz mindazokat hivatott támogatni, akik a klímaigazságosságra és az élelmiszer-önrendelkezésre törekszenek, és akik meg akarják védeni a természetet. A kiadvány új adatokat és tényeket tár fel, és kapcsolatot teremt a különböző kulcsfontosságú kérdések között, így döntő módon járul hozzá ahhoz a munkához, amelyet sokan végeznek az ipari hústermelésből eredő problémák megvilágítása érdekében.

ROVARATLASZ

ROVARATLASZ

Kiadvány

Az ebben az atlaszban közölt alapvető tényekkel és adatokkal szeretnénk hozzájárulni a mezőgazdaság és a rovarok témájában kialakuló életteli párbeszédhez. Szándékunk, hogy megmutassuk, mekkora szükség van a mezőgazdaság és a rovarok túlélése érdekében ambiciózus szakpolitikai lépésekre, nemcsak az Európai Unió területén, hanem világszerte is.

image of Viktor Orbán walking confidently among photographers

The building of Hungarian political influence

International influence-building is a legitimate goal pursued by all nations to expand their room for manoeuvre and enforce their political, security and economic interests. However, Orbán’s influence-building efforts have several specific features that differ from the practice of democratic countries. This study by Political Capital analyses Orbán’s international alliance building efforts.

Dossier

Dossier

The 1956 Hungarian uprising - present day perspectives

Dossier

Follow us and stay tuned

Newsletter

Receive updates and event invites

Sign up